dissabte, 26 de setembre del 2015

Récords superats Jocs Olímpics Londres 2012



Alguns dels récords més importants superats van ser:





1. Michael Phelps va superar el récord guanyant 21 medalles olímpiques. També va aconseguir el récord de 100 metres papallona amb un temps de 51,21 segons.


2. Usain Bolt va batre el récord de 100 metres llisos amb un espectacualar temps de 9,63 segons.



3. Un altre récord va ser el partit entre els tenistes Federer i Del Potro. El partit va tenir una duració de 4 hores i 26 minuts en que va acabar amb la victòria del suís Federer.



4. La selecció de Estats Units va superar el récord en anotació guanyant 156-73 contra una Nigeria amb poc nivell. També van batre récords de més punts en un quart, més punts en una meitat y més triples en un partit.



5. La nadadora xinesa Shywen Ye es va imposar amb l'or en els 400 metres d'estil combinat amb una marca de 4:28.33. A més de guanyar l'or va trencar el récord mundial en aquesta especialitat.



6. La atleta de etiopia Tiki Gelana va conquistar la medalla d'or en la prova de marató, conseguint un récord olímpic. Va batre el récord amb un temps de 2 hores 23 minuts i 7 segons.




Aquests van ser uns dels récords més importants en aquests Jocs Olímpics de Londres.



Un dels únics problemes d'aquests Jocs Olímpics és que es van detectar 9 casos de dopatge. Quatre van correspondre al atletisme, i els altres casos perteneixien a la gimnàstica artística, ciclisme i judo. Es van haver de retirar dos medalles: 1 or en atletisme i un bronze en lluita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada